ET PRESENTEM L’STEVE

L’Steve és un jove de 22 anys que está sol a la vida. És un bon noi, amb un gran cor. Com tots els joves de la seva edat té molts somnis de futur, (vol ser socorrista, jugador de basquet, i fins i tot model…). Fa uns anys la seva família va patir un desnonament i l’Steve es va veureobligat a viure durant anys al carrer. Això li ha provocat una malaltia mental que a dia d’avui l’impossibilita de tirar endavant tot sol (no pot estudiar ni treballar). En aquests moments l’Steve és totalment dependent i necessita un acompanyament molt proper i de llarg termini. Per acabar de complicar la seva situació, i malgrat porta a Catalunya des dels 5 anys d’edat, a causa de la desordre familiar, encara no te papers. 

Ara a la Llar-Escola de Vida ha trobat un entorn de capacitació adequat per a ell (“família”, cura, atenció…) que necessita per poc a poc curar-se, empoderar-se i algun dia, si és possible, tornar a ser autònom. De moment viurà a Segura doncs encara no està en condicions per poder viure sol amb els altres estudiants que són autosuficients. 

Si l’Steve perd l’oportunitat de la Llar-Escola de Vida el seu destí inevitable és malviure al carrer, i emmalaltir irremeiablement. 

Com saps, la nostra associació és una petita ong privada, independent, sense afany de lucre i només assistida per persones voluntàries que precisament per això pot arribar allà on altres no arriben. 

Només comptem amb tu, ajuda’ns a ajudar a l’Steve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *