escola de vida

L’associació ONG Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu, té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense afany de lucre, formada únicament per voluntaris, i que es finança exclusivament de donacions. Està inscrita al registre de Tarragona d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 18804, des de l’any 1996.

Fes-te soci donant (4 formes)

  1. Donorbox / Stripe (immediat mitjançant tarja)
  2. PayPal (immediat mitjantçat tarja o compte PayPay)
  3. Fundació Esperanzah (per desgravar a hisenda) (mitjançant transferència bancària)
  4. Teaming (1€ al mes mitjançant tarja)

1_ Usar Donorbox (A través de tarja)


2_ Usar PayPal (A través de tarja)


3_Donants que desitgen desgravar la seva donació a hisenda (A través del compte bancari)

Els donants que desitgeu que la vostra donació es pugui desgravar a hisenda, cal que ompliu el formulari per tal que us puguem donar d’alta i enviar-vos els certificats de donació.

Cal que ordeneu la transferència al vostre banc al compte que trobareu al formulari.

Aquesta operació es fa a través de la FUNDACIÓ CÍVICA ESPERANZAH.

Pases a seguir:

1er_ Omplir formulari per donar-se d’alta com a donant

2on_Un cop omplert i enviat el formulari, recordeu DONAR L’ORDRE DE TRANSFERÈNCIA AL VOSTRE BANC.

Número de compte on fer la transferència: ES15 2100 3151 6722 0008 1744

Concepte transferència: Donatiu Fundació Esperanzah – Llar Escola de Vida

fundació cívica esperanzah

4_ Fes-te Teamer


escola de vida

Fons de BEQUES per a joves sols compromesos amb el seu creixement vital

Amb l’ajuda de tots/es:

El pis-escola de vida s’auto gestionarà econòmicament gracies a l’aportació econòmica del propis joves que en formaràn part, aportant bona part dels seus ingressos (quan els tinguin), i de donacions de particulars.

El projecte és totalment privat, sense afany de lucre i no rep cap ajuda econòmica per part de l’ajuntament ni de cap altra institució. L’assocciació ong Imaginari es finança exclusivament de donacions.

Amb les donacions que rebem creem un fons de beques per els joves que no treballen i per a que els que si ho fan puguin estalviar per preparar la seva sortida i integració amb èxit al món adult autosuficient.

Per això esperem poder dur a bon terme aquest projecte solidari amb l’ajuda i col·laboració de la gent del poble, de la comarca i de tot el país.

Ens cal aconseguir en primer lloc: una base de donacions econòmiques i materials per part de particulars i empreses que ens ajudin a sostenir mensualment l’escola.

I en segon lloc: necessitem obtenir feines dignes i justament remunerades per aquests joves, per a que puguin contribuir amb part del seu sou i estalviar per poder emancipar-se arribat el moment.

escola de vida

Còm pots ajudar-nos: (5 formes)

A- Donant d’urgència.

Els pis on es situarà la Llar-Escola de Vida és nou però va patir un atac vandàlic ara fa uns anys i va ser espoliat. Ara cal fer una reforma per a que sigui habitable. Li cal: calefacció (caldera i radiadors), cuina complerta (pica, extractor, fogons, forn, aixetes, nevera, rentadora, etc), reforma del bany, electricitat de tota la casa, gas, aigua, ma d’obra, mobiliari (llits, taules, etc).

Per tal d’aprofitar al màxim l’espai i ser el més sostenibles possible, el mobiliari serà de fusta, fet a mà i a mida. Aquesta operació es farà amb un taller de fusteria i creativitat amb els propis alumnes que hi viuran.

Els costos d’adequació (serveis, obres, instal·lacions, mobiliari, parament de la llar i material escolar) del pis per poder-lo convertir en llar i escola, té un cost de 13.183€. Dels quals hem aconseguit a través de bescanvis, descomptes i col·laboracions reduir la xifra actual a 6.244€

Veure Pressupost de la producció inicial (febrer 21) / Veure Previsió de despeses mensuals

Pots fer-ho a través del compte corrent de l’associació nº ES4321000049630200341073 (Oficina Caixa Bank Santa Coloma de Queralt, Tarragona)

Donar

B- Aportant una quantitat fixa al mes.

Aquesta és la col·laboració que més ens ajuda.

1€ al mes / 5€ al mes / 10€ al mes / 15€ al mes / Altres quantitats

Necessitem socis/es benefactors/es que aportin una quantitat fixa al mes. Necessitem generar una base fixa mínima de 600€ al mes.

Tal i com t’hem explicat al inici del article, els joves que viuen a la Llar-Escola de Vida aporten part del seu sou quan comencen a treballar, però malauradament no sempre es tracte de feines estables ni tots els nois estan en situació de poder treballar.

Pots fer-ho a través del compte corrent de l’associació nº ES4321000049630200341073 (Oficina Caixa Bank Santa Coloma de Queralt)

Donar

C- Fes-te TEAMER

D- Col·labora com a VOLUNTARI/A i sigues un/a més de nosaltres.

El que més ens ajuda son els diners, però també pots ajudar-nos amb donacions de material o del teu temps com a professional.

E- Demanant els serveis de l’Equip de Serveis “Treball i Valors”.

Veure Equip de Serveis “Treball i Valors

llar-escola de vida

Fes-te Soci/a de la Llar-Escola de Vida

PERSONES

Soci TEAMER: per 1€ al mes. Donació periòdica a través de la plataforma TEAMING. Un equip de base que ens dona fortalesa. La gent que camina al nostra costat son els fonaments de la nostra casa.
Soci COR: per 5€ al mes. Donació periòdica que ens fa sentir-nos estimats. L’amor és la clau de l’èxit en la vida de les persones. La calor de la nostra llar.

Soci FINESTRA: per 10€ al mes. Donació periòdica que ens ajuda a obrir el nostre projecte al món. Els nostres estudiants esperen que la nostra escola sigui la finestra que s’els hi obra davant el futur.
Soci SOSTRE: per 15€ al mes. Donació periòdica que ens dona seguretat i protecció. Una base sòlida que alhora és la teulada que ens aixopluga. Soci TOTXANA: Donació puntual indeterminada que ens ajuda a construir el projecte.

EMPRESES i ENTITATS

Soci ESCALA: Donació de 300€ o més, de caràcter periòdic anual. L’utilitat d’una escala es que ens ajuda a pujar, còmodament, i abastar els nostres objectius vitals.
Soci ESGLAÓ: Donació puntual indeterminada que ens ajuda a donar una gran passa endavant.

Soci BARANA: Donació puntual a partir de 1000€, que ens dona recolzament i ens impulsa endavant. En aquesta categoria s’hi enclouen les subvencions. Subcategories: BARANA DE PI: A partir de 1000€ / BARANA DE CIRERER: A partir de 5000€ / BARANA DE TIL·LER: A partir de 10.000€

PARTICULARS, ENTITAS I EMPRESES

Sòci PORTA: Aportació indeterminada, no necessàriament econòmica, a través d’intercanvis o col·laboracions, o intermediacions …. Persones o entitats que ens obren les portes cap al coneixement, el mercat laboral, la societat …. el món, etc.

Soci LLAPIS: Aportacions de voluntariat que ens ajuden en la formació dels nostres alumnes.


AMBAIXADORS/ES: Que intervenen entre nosaltres i el món, donant a conèixer el nostre projecte i o facilitant-li el camí.

Transparència

Els nostres comptes son transparents i s’exposen de forma oberta per a tots/es els/les nostres socis/es.

Aquí pots veure el resum detallat dels diners rebuts i en què i còm s’han invertit. Veure Transparència.

Veure PDF del pressupost de producció

Veure PDF de la previsió de despeses mensuals

Veure condicions d’us i política de privacitat

L’associació ONG Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu, té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense afany de lucre, formada únicament per voluntaris, i que es finança exclusivament de donacions. Està inscrita al registre de Tarragona d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 18804, des de l’any 1996.

escola de vida
Pregò de la Festa Major 2020 de Santa Coloma de Queralt on en va parlar de “Créixer Junts/es”
escola de vida