La Llar-Escola de Vida és un servei de la ONG IMAGINARI, que ofereix llar, acompanyament, estudis i treball en un marc de valors a joves sols sense família al nostre país.

Aquest és el lema de la nostra escola: “Si camines sol aniràs més ràpid, si camines acompanyat arribaràs més lluny”.

L’ONG IMAGINARI és una associació sense ànim de lucre formada únicament per voluntaris.

Mira el video que et regalem: IMAGINEM UN MÓN MILLOR

Imaginem un món millor: Uneix-te a nosaltres!

Fes-te soci donant (5 formes)

  1. Donorbox / Stripe (immediat mitjançant tarja) Uneix-te a nosaltres!
  2. PayPal (immediat mitjantçat tarja o compte PayPay) Uneix-te a nosaltres!
  3. Fundació Esperanzah (per desgravar a hisenda) (mitjançant transferència bancària) Uneix-te a nosaltres!
  4. Teaming (1€ al mes mitjançant tarja) Uneix-te a nosaltres!
  5. Fes-te voluntari/a Uneix-te a nosaltres!

A la foto superior: Roser Santacana (voluntaria), Ramon Mullerat (voluntari) i Noredine Chaaou i Jauad Chemsi (estudiants aspirants). Marc Cubells (d’esquena) (Vadever Studios).

Llegir la noticia:

Un Món Millor a través de la Màgia de la Música:

Durant aquest trimestre, l’ONG Imaginari, Llar Escola de Vida ha desenvolupat un projecte audiovisual anomenat “Imaginem un món millor” per inspirar, connectar cors i reunir forces per a un futur més brillant. La cançó “Imagine” de John Lennon ha esta l’himne inspirador per evocar somnis de pau i unitat. Les aules de la Llar Escola de Vida s’han teixit amb les harmonies d’aquest clàssic, explorant-ne els missatges en tots els idiomes dels estudiants residents (amazig, àrab, urdu i wolof) i les llengües que s’hi imparteixen (català, castellà i anglès). La música s’ha convertit en un pont que connecta cultures, creant una experiència única que enriqueix les ànimes.

A la foto superior: Marc Cubells (Vadever Studios), Anna Closa i Glòria Solé (Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Queralt), Kiona Gil (asseguda al piano)(alumne de l’escola de música), i Cristina Villanueva (Llar Escola de Vida).

Banda Sonora de Solidaritat:

Aquesta aventura audiovisual ha estat amplificada amb la participació generosa de professores i estudiants de l’Escola Municipal de Música de Santa Coloma. L’Anna Closa, la Glòria Solé, la Mònica Carvajal i la Kiona Gil han donat, amb els seus talents musicals, una nova vida a la cançó original per crear la banda sonora del vídeo final, una sinfonía que ressonarà en les ànimes de tots els qui escoltin. És més que música; és una expressió artística que inspira acció i desperta la consciència.

L’Art de Gravar el Somni: Amb la professionalitat i la destresa tècnica de l’equip de Vadever, estudis de gravació. Aquesta odissea musical pren forma en un vídeo dirigit per Marc Cubells, que captura l’essència de la nostra missió. Des de la senzillesa, la fraternitat i l’autenticitat, cada imatge, cada nota, cada missatge és una invitació a imaginar i construir junts un món millor.

A la foto superior: Cristina Villanueva (coordinadora i professora de català) i Majid Zelma (estudiant de segon any). Marc Cubells (d’esquena) (Vadever Studios).

Com Formar Part d’Aquesta Història:

Amb cada nota, amb cada pas, estem construint el futur que imaginem. Imagina un món millor, i junts, el farem realitat.

Per a més informació i per unir-te a la nostra causa, si us plau, poseu-vos en contacte amb: llarescoladevida@gmail.com 606974061 / 677 634031

  • Donacions: Cada contribució és una nota que ressona amb l’esperança. Amb la teva donació, ajudes a construir un futur on la solidaritat és la melodia que guia els nostres passos.
  • Voluntariat Amb Cor: Uneix-te a la família Imaginari Llar Escola de Vida i converteix-te en la força que impulsa el canvi. Amb el teu temps i dedicació, construirem ponts cap a un futur més lluminós.
  • Comparteix l’Emoció: Propaga l’harmonia de la campanya “Imaginem un Món Millor”. Comparteix el vídeo, explora les històries inspiradores i utilitza l’etiqueta

#ImaginemMónMillor per connectar amb altres cors solidaris.

A la foto superior: Mar Mullerat (professora d’anglès), Boubackr Bouyarhi (estudiant de prier any) i Marc Cubells (director de Vadever Studios).

Sobre ONG Imaginari – Llar Escola de Vida:

L’associació ONG Imaginari, té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense afany de lucre, formada únicament per voluntaris, i que es finança exclusivament de donacions.

Acollida i acompanyament de joves sense família. Formació, integració i emancipació sobre una base de creativitat i valors.

La Llar-Escola de Vida ofereix llar, acompanyament, estudis i treball en un marc de valors i en un entorn de capacitació adequat. Tenim la missió d’acompanyar a joves sols en el seu camí de desplegar les ales per assolir la plenitud que els ha de permetre esdevenir essers feliços, conscients i compromesos en ares d’un món millor. Acompanyem i formem joves compromesos amb si mateixos i amb un món millor.

Estudiants i voluntaris:

Actualment els estudiants i professors voluntaris que

Els estudiants: Els graduats: Mbarek Bouragaa, Omar Bouyahri, Abdeslam Chouati i Achraf Echradak. Els residents a la Llar dels Pioners: Majid Zelmat, Moha Ouardi, Sail Mustafa Azizi i Seni Lene. Els residents a la Llar dels Coloms: Boubakr Bouyahri, Rachid Tarbaloute, Slimane El Baghati i Zacaria Lakouz. Els aspirants: Noredine Chaaou i Jauad Chemsi.

A la foto superior: Amai Vecino (és l’administrador de la ONG) i Francesc Eudald Molina “Kiku Mistu” (és el fundador i director de l’ONG a més del professor de Cultura General).

Els/les professors/es voluntaris/es: Eli Carrasco (voluntaria), Salvador Martinez (voluntari), Ramon Mullerat (voluntari), Ferran Orga (acompanyant d’estudi), Llum Garcia (acompanyant d’estudi), Judit Trepat (acompanyant d’estudi), Roser Santacana (acompanyant d’estudi), Anna Tarragó (professora de castellà), Mar Mullerat (professora d’anglès), Cristina Villanueva (professora de català i coordinadora), Amai Vecino (administrador) i Francesc Eudald Molina “Kiku Mistu” (professor de cultura general i director).

2 thoughts on “Et regalem el video IMAGINEM UN MÓN MILLOR. Uneix-te a nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *