Aquí us expliquem amb imatges un estiu ple d’activitats i novetats a l’ESCOLA DE VIDA

Acabant els mobles de la LLAR

Els mobles de la LLAR són de fusta de palet reciclada i els fan els mateixos estudiants. En aquesta fotografia veiem el Seni (de Senegal) polint les fustes.

Una de les principals noticies d’aquest mesos d’estiu és que hem pogut enllestir els mobles i electrodomèstics de la LLAR.

Per tal de poder dotar la LLAR amb electrodomèstics (cuina, rentadora, forn, escalfador d’aigua, nevera…) així com el parament de la llar (mantes, llençols, matalassos, llums…), i ordinadors per a que cada noi pugui dur a terme els seus estudis, hem comptat amb l’ajud inestimable de la nostra ambaixadora al País Valencià, l’empresària Esther Antolin de Insvall. Les empreses col·laboradores son: Kapitalia, Jam, Excavaciones Javier Coll, BNI VSI LIDERES, Vicur, Miriam Conca Joyeria, Belpla Mantas, Hnos Construcciones Figuera, Ontinyent Ferreteria, Guerola, Informatica Ducal, Soluntec, M de Marketing i Ferreteria Eduard Seguí de Tàrrega.

GRÀCIES

Acció poètica

A la classe de ESCOLA DE VIDA ens agrada, entre moltes altres coses, parlar de poesia i de la utilitat d’aquesta per fer un món més bell, però també més despert, més compromés i més lliure. Aquí us deixem les imatges de l’ACCIÓ POÈTICA en la que hem pintat un mur a Santa Coloma de Queralt. Esta ACCIÓ POÈTICA segueix el camí del moviment internacional literari i artístic, nascut a Mèxic, ACCIÓN POÉTICA.

Els nostres llits de fusta agraden tant… que tenim els primers encàrrecs.

A les fotos estem fabricant un llit de matrimoni que se n’ha anat a Reus.

Els nostres estudiants no paren de fer practiques professionals arreu de la comarca.

Aquest estiu el Mbarek ha estat fent pràctiques de fruiter a la botiga Ca la Nuri a Santa Coloma de Queralt on fa atenció al públic i ho fa en català. El que més li va costar és aprendre a dir ” albergínies, cogombres i pastanagues” JAJAJA

El Seni fa pràctiques de masover a Cal Perelló a l’Ametlla de Segarra (aprèn a fer mel, a cuidar els cavalls, la vinya…)

Gegants. Els nostres estudiants ja són geganters.

Els nostres estudiants s’han fet geganters i ara participen activament en totes les activitats de la colla de gegants de Santa Coloma de Queralt. Estem molt agraïts al equip coordinador de la colla per la seva tasca d’integració.

Les classes no s’aturen. Mai parem d’estudiar i aprendre.

A l’Escola de Vida com el seu nom indica aprenem a viure, i la millor manera de fer classes de “viure” és vivint la vida diària i barrejant les sessions teòriques amb les pràctiques del dia a dia. Aquest estiu tampoc hem parat d’estudiar i aprendre vivint.

3 thoughts on “Foto-Notícia resum resum de Juliol, Agost i Setembre.

 1. Gracias, por el buen trabajo que hacéis. Grandes personas, al frente de la escola de viure 💜 Kiku Mistu 👏🏽 👏🏽 😘 😘 😘 😘 impresionante, la solidaridad, la sensibilidad, y rescatar a todos estos jóvenes… Bendiciones a todos!!! Sin escpcion, Salud! 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽💜💜💜💜💜🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾Esto es amor ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Felicitats per la gran feina que esteu fent, estimats Kiku i Amai!!!
  Quanta generositat i quina sort tenen aquests nois d´haver-vos trobat com a referent.
  I tot els que els hi ensenyeu, els ajuda a poguer valorar les coses i alhora a ser autosuficients partint d´una base solida.
  Felicitats, Felicidades, Congratulations, Auguri, Felicitations !!!!! Love and Love :-)))

 3. Una gran feina física i psicològica.Una lliçó de com viure una vida plena ajudant als q ho necessiten.
  I els nois molt motivats, van creixent amb valors i formació.!!
  Felicitats i q per molts anys pugueu anar seguint ensenyant i ajudant amb èxit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *