Omar, Achraf i Mbarek

Vídeo documental L’ART DE VIURE

Les nostres amigues Magdala Sanjosé i la Laura Rodríguez, son alumnes de l’escola de cinema ESCAC. Aquí podem veure una primera prova del documental titulat L’ART DE VIURE que estan elaborant sobre nosaltres. Gràcies noies.

Fotos del rodatge

Celebrant el Solstici d’Estiu

El 23 de juny, nit de Sant Joan, els alumnes de l’Escola de l’Art de Viure i els de la Llar-Escola de Vida varem celebrar plegats el Solstici d’Estiu. La celebració es va dur a terme a l’escola de Segura.

Va constar de 3 parts: 1ª_ una classe sobre el fenòmen astronòmic i les tradicions culturals d’arreu del món i de la història en torn al solstici. 2ª_ preparació del sopar entre tots/es. Ous amb tomàquet, un plat típic marroquí. 3ª sopar al voltant del foc.

classes explicació del solstici d'estiu
A la foto de dalt el Kiku Mistu i el Mbarek expliquen per a tots/es el fenòmen del solstici usant dues pilotes per il·lustrar el moviment de la Terra al voltant del Sol.

Els ordinadors arriben a la llar-escola

L’empresària Esther Antolín és la nostra ambaixadora a València i des d’allà està fent mans i mànigues per a que les empreses col·laborin amb diferents donacions. Aquí la veiem el dia que va dur els ordinadors de segona mà. Gràcies Esther per tot el que estàs fent.

L’hort cooperatiu avança

Com sabeu, fa uns mesos que vàrem iniciar un hort cooperatiu de patates. L’hort, però és de secà, és a dir que no el reguem. Les patates de secà, que han de lluitar per aconseguir humitat, son més bones. Però aquests dies ha estat fent molta calor, quasi no ha plogut i les patates estan patint massa. Hem hagut de reaccionar i posar tota la nostra creativitat en marxa. Hem comprat un dipòsit de segona mà i en Mbarek i el Amai s’han cuidat de regar-les amb amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *