No ho tens clar?

La teva donació és clau per l’èxit del projecte que es sustenta únicament de donacions.

En nom dels joves i de tot el equip et demanem que t’ho repensis abans de marxar i no fer-te soci/a.

Tens algun dubte? Vols trucar-nos i que t’expliquem millor la tasca que fa la nostra associació i concretament a la Llar-Escola de Vida. Necessites saber exactament a on i com s’usaran els teus diners? Tens dubtes de la seguretat del sistema de donació online? TRUCA A NOSTRE ADMINISTRADOR-TRESORER 0034- 677 634 031 TRUCAR (O enviar un WhatsApp)

Aquest projecte solidari ens exigeix transparència màxima, i per això periòdicament els comptes queden exposats públicament al nostre web.  TRANSPARÈNCIA

Associació Ong. Imaginari

L’associació Ong Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu, té com a objectiu les intervencions creatives, pedagògiques i socials per a un món millor. És una entitat sense afany de lucre que es finança exclusivament de donacions. Està inscrita al registre de Tarragona d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 18804, des de l’any 1996.

El projecte de la Llar-Escola de Vida és totalment privat, sense afany de lucre i no rep cap ajuda econòmica per part de l’ajuntament ni de cap altra institució. Es finança exclusivament de donacions i de l’aportació econòmica dels estudiants quan treballin.

CONDICIONES DE USO Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *